Kurser

Viden - Kunst - Natur

Rosenlunds smukke beliggenhed i naturen, husets inspirerende rum med dekorationer og kunst og en stemning af ro og nærvær, skaber de optimale betingelser for læring og udvikling af nye idéer – inspiration! 

Viden, kreativitet og innovation kaldes frem af kunst, natur og fordybelse. Alle valg omkring indretning af kursusrammer er foretaget med udgangspunkt netop i de tre søjler; viden, kunst og natur!

 

Rosenlund både udfordrer og understøtter vidensudvikling og udvikling af nye praksisformer i de virksomheder, der kommer til stedet. Rosenlund er et sted for udvikling af kreative og innovative løsninger. Her mødes I af en synergi af kunstnerisk og filosofisk inspiration.

 

På Rosenlund tilrettelægger vi rammerne om jeres kursus så I opnår optimale muligheder for læring og innovation. Vi tilbyder forskellige kursuspakker, både dagskurser og internat.

Har I brug for konsulentbistand i forhold til tilrettelæggelse af kurser - se www.vickisieling.dk

Vi kan rumme op til 30 personer på dagskursus og op til 14 i overnatning i dobbeltrum.

Hvis I er flere som skal overnatte, så kontakt os. Vi har både mulighed for at lave ekstra opredninger, samt et godt samarbejde med en nærtliggende B&B.

Se under priser hvad der er inkluderet i vores kursuspakker; dagskurser eller internat.

Vi tilbyder både whiteboard, projektor - men også mere kreative undervisnings-materialer og former.