Familietræf & Fest
Familietræf & Fest

Fejring af livets begivenheder

Hold rund fødselsdag, konfirmation, bryllup eller andre store livsbegivenheder på Rosenlund. I perfekte omgivelser kan du invitere dine nære og kære til en eksklusiv oplevelse.

Få Godset for jer selv og lad som om I er hjemme.

I kan også mødes til familietræf eller venskabstræf i en forlænget weekend og bare nyde at være sammen. Området tilbyder et væld af hyggelige aktiviteter, fx cykelture eller vandreture, leg og spil i haven. Der er også flere skønne seværdigheder i området, se www.visitlolland-falster.dk

 

I forbindelse med dit arrangement har vi mulighed for at stille forskellige muligheder til rådighed, så som ekstra sovepladser, kreative værksteder eller arrangerede aktiviteter. Vi gør din begivenhed til en særlig mindeværdig oplevelse.

Når I lejer hele godset, får I stedet for jer selv, hvilket betyder at der ikke vil være andre gæster på Rosenlund.

Bortset fra den private afdeling kan I frit benytte hele godset, dvs., storstuen, havestuen, pejsestuen og bibliotek, køkken, badeværelser og alle de skønne omgivelser i naturen. I kan indlogere jer i husets 7 dobbeltværelser, hvoraf flere har plads til en opredning.

 

Hvis I vil komme dagen før og gøre klar, kan det arrangeres for et mindre tillægsbeløb. Se priser.

Vi forventer at alle vores gæster passer rigtig godt på huset og overholder simple husregler. Rosenlund er også et privat hjem og ophold på godset foregår altid  i respekt for dette.

På Rosenlund har vi pt. 7 dobbeltværelser med plads til opredninger. 

Hvis I har brug for flere sengepladser, så kontakt os. Vi har mulighed for at lave flere opredninger.