fre. 03. sep. | Rosenlund Gods

Kunst i værkstedet

Gå i værkstedet sammen med Vibeke Peder som udstiller sin kunst på Rosenlund i 2020-2021. Lær om spartelteknik og find dit eget udtryk på lærred og med akryl.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Kunst i værkstedet

Tid & sted

03. sep. 14.00 CEST – 05. sep. 13.00 CEST
Rosenlund Gods, Rosenlundvej 1, Sakskøbing, Danmark

Om eventet

Denne event er til dig der har lyst til at undersøge, lys, farve, natur og udtryk. Det kan være du maler i forevejen - eller at du bare har lyst til at kaste dig ud i dit første maleri.

Vibeke Peder vil fortælle om sin særlige spartelteknik - og du får rig lejlighed til at prøve den af på større eller mindre lærreder. Du kommer også til at høre om farver, farvevalg, former og udtryk og du får mulighed for fordybe dig i dit eget kunstværk. 

Vi trækker på naturen, lyset og den mulighed for fordybelse og ro som Rosenlund tilbyder og tilrettelægger øvelser der støtter op om din malerproces. Vi afslutter med en fælles udstilling. 

Det koster 3900,- kr per person at deltage, erlybird 3500,- hvis du tilmelder dig inden d. 10. august. I prisen indgår, 2 overnatninger i dejligt ene-værelser, skøn forplejning, materialer til workshop, herunder lærred 90x120, spartel og maling. Du får en materialepakke, som du er velkommen til at tage med dig hjem efterfølgende.

Tilmeld dig eller spørg om mere information på info@rosenlundgods.dk  

Se mere om Vibeke Peder på www.vibekepeder.dk 

Del denne begivenhed