Bed & Breakfast

Sov godt

På Rosenlund kan du overnatte i haven, i høet eller i huset.

 

I huset er alle værelserne individuelt indrettet ud fra principper om, at de skal være skønne, invitere til ro og tilbyde en god nattesøvn.

I huset råder vi over tre meget store værelser med plads til opredninger, og tre almindelige værelser. Endelig har vi et værelse vi kalder kæreste-værelset. Kæresteværelset er et mindre, men meget hyggeligt og lidt afsides værelse.

"I høet" - finder du i den gamle ridestald hvor vi har redt op i et rum med smuk, smuk udsigt efter samme princip som i huset. Dette kun om sommeren.

 

"I haven" har vi to store glamping telte, sat op på engen bag ridestalden. Her kan I kan sove i en rigtig seng og alligevel være helt tæt på naturen. Dette kun om sommeren.

"I høet" og "i haven" har toilet tæt ved og et lille hyggeligt staldkøkken hvorfra man kan lave et let måltid mad og brygge kaffe og the.

 

Fra alle vores overnatningsmuligheder har I en smuk, uforstyrret udsigt og her kan du vågne til fuglesang og træernes hvisken.

I alle B&B tilbud indgår dejlig morgenmad i prisen. Vi tilbyder et sundt og mættende måltid af friske bæredygtige råvarer, brød, ost, müsli, yoghurt, skyr, frugt, kaffe og the.

Indtjekning efter kl. 15.00. Afrejse senest kl. 11.00.

På Rosenlund deler vores gæster 3 toiletter og 2 store badeværelser  

Når du booker værelser på Rosenlund i juli, august, skal du booke mindst 2 overnatninger.