Aktuelt på Rosenlund

Wellness for grupper

 

Trænger I til at være sammen i/efter corona-tid? Trænger I til at genfinde jer selv og hinanden?

 

På Rosenlund Gods tilbyder vi wellness for personalegrupper og ledergrupper, som i/efter en coronatid, præget af adskilthed og nye praksisformer, trænger til at gen(op)finde sig selv og hinanden. 

Wellness for grupper tilrettelægges i vores smukke og inspirerende rammer. Natur, kunst og god mad stimulerer og vækker kreativitet, genetablerer overskud og styrker sammenhængskraft i gruppen. I et roligt tempo får I mulighed for at genforbinde jer til hinanden, både gennem strukturerede øvelser og samtaler og gennem mere uformelt samvær. 

Wellness for gruppen kan tilrettelægges som både dags- eller internatophold. Alle ophold overholder sundhedsmyndighedernes aktuelle retningslinjer. 

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for din gruppe og om de særlige afbestillingsregler som gælder i denne tid eller book jeres ophold i foråret 2021 nu.

 

 
IMG_0670.jpeg

Rosenlund

Hvis du leder efter et ganske særligt sted,

så har du fundet det her - Rosenlund! 

 

I kombinationer mellem smuk arkitektur, kunst og natur finder du på Rosenlund, en helt unik atmosfære, der er perfekt hvad enten du kommer her for et spændende kursus, for at finde ro på et retreat, holde afslappende feriedage, eller fejre en livsbegivenhed med en fest.

Rosenlund er også stedet for naturelskere, der kommer vandrende, ridende, cyklende - eller i bil. Her kan du overnatte tæt på naturen og nyde den smukke park, der er omkranset af gamle, vilde træer og pyntet med en rislende å. Her finder du ro, fordybelse og nærvær.

Rosenlund rummer et utal af muligheder. Med fleksible rammer kan vi invitere ind til et væld af forskellige begivenheder. Rosenlund er også et privat hjem, drevet af ildsjæle og idémagere. Derfor er stedet på en gang intimt, hjemligt, eksperimenterende og inspirerende.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Vi tilbyder

kurser, møder, bed and breakfast, retreats, familietræf, fest og events. Tryk på et emne nedenfor og læs mere.

 
 
 
 

Galleri

Her ser du et udvalg af motiver fra smukke Rosenlund. Stedet emmer af skønhed, inspiration og nydelse. Uanset hvorfor du kommer til Rosenlund, vil du få en hel unik oplevelse med dig hjem.

 

Priser

For kurser, fest og events der varer mere end to dage, kontakt os og få et tilbud

Kursus-/mødepakke for 1 dag

Brug af alle relevante rum og faciliteter i hus og have.

Skøn forplejning med kaffe, the, kolde drikke, frugt, sund frokost og eftermiddagssnack eller kage.

750,- kr. per person.

Kursuspakke 2 dage med 1 overnatning

Brug af alle relevante rum og faciliteter i hus og have.

Skøn forplejning med 1x morgenmad 2x frokost, snacks, kage, kaffe, the og kolde drikke. 

Overnatning i komfortable værelser.

Linned og slutrengøring.

Der indgår ikke aftensmad i prisen.

1650,- per person.

Kun til kursusgæster: Hvis I gerne vil have middag på Rosenlund, så arrangerer vi gerne et aftenmåltid til jer i samarbejde med lokale leverandører. Pris per person 550,- kr. inklusive anretning og afrydning.

Bed and Breakfast

Alle vores værelser er smagfuldt indrettet og har uforstyrret udsigt til parken eller vores smukke gårdsplads. Flere værelser kan indrettes med ekstra opredninger til familier med børn.

 

Deluxe værelser (store): 

1150,- kr. per nat

Ekstra opredning 350 kr,- per nat per barn. 

Almindelige dobbeltværelser:

950 kr. per nat.

OBS: I højsæsonen (juli og august, september) skal du minimum booke 2 nætter.

OBS: Der serveres ikke aftensmad for B&B gæster på Rosenlund og der er ikke ikke mulighed for adgang til køkken. Vi anbefaler eller bestiller gerne bord til jer hos gode, lokale restauratører.

Se også betalings- og afbestillingsregler

Familietræf & Fest

Lej Rosenlund Gods, hvor I har godset for jer selv uden andre gæster.

I råder over storestuen, havestuen, pejsestuen og køkken. I kan også frit benytte parken, plænerne og efter aftale stald og værksted.

 

Dertil kan I vælge mellem at leje 7 eller 12 dobbeltværelser, 2 eller 3 badeværelser og og 3 eller 4 toiletter.  

Inklusiv slutrengøring og sengetøj

10.500,- kr. per døgn for 7 dobbeltværelser og 13.000,- kr for 12 dobbeltværelser. 

Halv pris for andet døgn, hvis I booker fx hele weekenden, dvs. 16.000,- kr. for 7 dobbeltværelser og 20.000,- kr. for 12 dobbeltværelser.

Events

Rosenlund er yderst velegnet til at danne baggrund for events. Vi lægger rammer til både små og store begivenheder, som markeder, sportstræf og folkelige arrangementer.

Godset er også særligt egnet til fotoshoots, hvis du vil præsentere dine vare, eller bruge en smuk kulisse til din næste film.

Kontakt os for priser.

Ekstra

Hvis I er mange overnattende gæster, har vi flere muligheder for ekstra opredninger, ligesom vi har et samarbejde med en nærliggende Bed & Breakfast, som I kan leje ekstra værelser på.

Vi har plads til et stort festtelt, hvis I vil holde fest i haven og inviterer mange mennesker.

Retræte

Retræter tilrettelægges med forskellige kursusholdere og kursusindhold.

Kontakt os hvis du er på udkig efter de perfekte rammer til dit retreat.

Grundpris er 20.000,- kr. for weekends fredag - søndag for op til 14 personer. Afhængig af forplejning tillægges en pris per person.

Booking og afbestillingsregler

Ved booking af Rosenlund til kurser, familietræf, fest og events, betales et depositum på 2500,- kr. ved reservation. Restbeløbet indbetales senest dagen før ankomst.

Ved afbestilling inden 8 uger før ankomst ydes fuld returret. 

Ved afbestilling 8-4 uger før ankomst betales 50% Ved afbestilling 4-1 uger før betales 75%

Ved afbestilling 7-1 dag før ankomst betales det fulde beløb.

Ved B&B har er jeres værelse reserveret når vi har modtaget jeres betaling.

Ved afbestilling inden 2 uger ydes fuld returret. Ved afbestilling  7-2 dage inden ankomst afregnes 75%. Herefter afregnes det fulde beløb.

IMG_2152
IMG_1834
IMG_1173
IMG_1600
IMG_1478
IMG_1156 2
IMG_0690
IMG_5285
IMG_0970
IMG_1686
IMG_0670
IMG_0658
IMG_0175
IMG_0398
IMG_1074
IMG_8457
IMG_0592
IMG_0167
 

Vicki Sieling

Vicki Sieling er indehaver af Rosenlund – Kurser, B&B & Events. Rosenlund er også mit private hjem - jeg bor og arbejder på godset. Jeg er uddannet psykolog og specialiseret i organisationspsykologi og driver ved siden af Rosenlund også Psykologisk Praksis – Sieling & Co, www.vickisieling.dk.

Gennem mere end 20 år har jeg tilrettelagt kurser, supervision og større organisatoriske udviklingsforløb. Jeg har stor erfaring med at understøtte ledere og medarbejdere i at kunne tåle, udvikle og kvalificere deres arbejde – og i særdeleshed i at skabe rammer omkring udvikling af indsatser.

Jeg er optaget af at skabe gode møder mellem mennesker og af koblinger mellem viden, kunst og natur. Jeg har forsket i kreativitet og er optaget af udvikling af innovative læringsrum. Mit ønske er at give mennesker oplevelser – gode oplevelser, med sig selv og hinanden. Til fest, til refleksion, i relation og faglig udvikling.

IMG_7967_edited.jpg

Rosenlund Team

Lene

Lene Skovgård er sommetider værtinde på godset. Lene tager godt imod jer og sørger for at gøre jeres ophold både interessant og behageligt. Lene er også idémager og med til at udvikle Rosenlund.

Familien

Rosenlund er drevet af mange kræfter, også familiens. Le og Morten Steenholt Sieling er med som indretningsarkitekter, redaktører i sociale medier og webdesignere, mens mine børnebørn hjælper til med menuforslag til den søde side. 

Villads

Villads Sieling er sommetider vært på godset. Villads vil tage godt imod jer og sørge for, at I har alt det I skal bruge. Villads er ansvarlig for et læseværdigt bibliotek på Rosenlund og så er han også vores sprogkyndige. Villads taler bl.a. tysk, engelsk og behersker, spansk og italiensk.

 

Kunst på Rosenlund

Hvert år inviterer Rosenlund en kunstner til at udstille. Kunsten er en af vores bærende idéer bag Rosenlund. Kunsten rører os, bevæger os og flytter os hen i nye tanker, idéer og oplevelser. 

På Rosenlund udstiller up-coming kunstnere, som eksperimenterer med udtryk og former. I forbindelse med udstillinger etableres en eller flere workshops, hvor årets kunstner underviser, og deltagerne kan eksperimentere med teknikker, farver og former. Workshoppen annonceres her på siden.

IMG_0187.jpeg

Årets kunstner

Vibeke Peder

Vibeke Peder er årets kunstner på Rosenlund. Vibeke arbejder med spatel teknikker og eksperimenterer med former og farver. I de organiske former finder betragteren sin egen figur. Vibekes kunst er sanselige invitationer - i deres moderne udtryk taler Vibekes billeder sammen med den klassiske arkitektur og den smukke natur på Rosenlund.

Find mere om Vibekes kunst, priser og billedestørrelser her

IMG_0175.jpeg
  • Black Twitter Icon
IMG_0167 2.jpeg

Historie

Siden 1100-tallet har der været godsdrift på Rosenlunds grunde. Godset hed oprindeligt Geltoftegård, men i 1600-tallet byggede Palle Rosenkranz en ny herregård og omdøbte den Rosenlund.

I flere hundrede år har Rosenlund hørt under Krenkerup Gods, som er et prægtigt gods kun 4,5 km fra Rosenlund. Krenkerup Gods er på alle måder et besøg værd i sine smukke omgivelser og med eget bryggeri. 

scan0001 kopi.jpeg
IMG_2102 2.jpeg
Aktuelt på Rosenlund
Forår på vej
Selvom frosten og nedlukningen bider lige nu, så ved vi at foråret venter lige om hjørnet. I starten af marts præsenterer vi forårets kalender med et væld af spændende aktiviteter på Rosenlund Gods.
Glæd jer!
 
 
IMG_0709.jpeg

Rosenlund Gods

Rosenlundvej 1, 4990 Sakskøbing

mail: info@rosenlundgods.dk

Tlf: 28 83 93 16

  • Facebook
  • Instagram
IMG_0592